Kennelen

Kennel Oggywons

Ringstedvej 62

4370 St. Merløse

Tlf: 40761361

 

Kontakt via working-dog

 

er et meget lille hobby-stue opdræt på Midtsjælland med fokus på brugshunde, hvor moderlinjerne har top prioritet, og hundene er psykisk og fysisk sunde.

 

Det er selvfølgelig hvad alle gerne vil lave, håber jeg, derfor er der også mange overvejelser med når kuld planlægges.

Min hund/e er hovedsagligt trænings-og familiehunde, hvor et aktivt hundeliv har førsteprioritet, så de får brugt deres drifter og evner som arbejdshunde.. Sideløbende med de slapper af på sofaen efter hårdt arbejde J
 
Hvordan startede det hele:
Stammoderen - Dronning Jessie!

Rask Jessie er første hund. Hun blev indkøbt som familiehund, for mig og min tidligere kæreste og vi havde kun planer om at hun skulle trænes til "husbehov"; komme når man kalder, sidde pænt, etc.

Men...........det viste sig at være rigtig sjovt at træne, især når hunden hurtigt forstod hvad den skulle, og jeg åbentbart kunne få hende til at forstå hvad der skulle til i de forskellige øvelser der skulle trænes.

 

Det blev hurtigt til mere end en træningsdag om ugen, jeg har siddet som kasserer og formand i kreds 29 Tølløse, trænet sporhold, familiehold, deltaget i en del konkurrencer, etc. Jessie blev avlskåret i klasse 1 og har fået BHP III og IPOIII, så det er blevet til mange flere træningstimer end første ventet. Se detaljer under resultater.

 

Jessie fik desværre en seneskade (under leg - hvor uheldig kan man være!) i april 2006. Efter 8 måneders total ro, kom hun efter mange måneders genoptræning (med lange gåture 8-12 km, Waterwalker, svømning, spor, lydighed, etc.) i fin form igen. Hun er mor til A-kuldet(april 2007) kom i så god form at hun også fik sin IPO3 i nov 2007 med 90 i gr.-C. Derefter kom B kuldet i juli 2008.

Jessie blev efter B-kuldet pensioneret helt og er nu blevet hyggehund, da det vil være for stor en belastning at fortsætte træningen på fuld tryk. Hun bor nu hos Bo og Anja, så hun er kommet hjem til "far"!...
 
 BHP3, AK1
 

Hesselballe Signe blev næste hund i huset og hun fik flere IGP3, udtagelse og DM i hus. 

Hun er mor til Dagmar, som fik sin debut til 2020 udtagelse/DM og fik en fin 11 plads ud af 57 hunde :-) 

Dagmar blev parret med Lord Ad Gur med gik desværre tom...Hun er nu trænings og snarlig konkurrence pensionist, selvom hun snart 7 år, tror hun er 1,5 :-)

 

Albi er min første "tysker" og hvilken en 

Top afstamning med fantastiske Dina von Eiserne Kreuz som mor, og hun lever 100% op til forventningerne og bliver parret i 2021, og skal stille til udtagelser i 2022.
 
Oggy er den lille smukke niece til Albi, hvor Xoana von Peroh og Lou von Eiserne Kreuz kombinerer to top tæve linjer med Xoana og Dina 
 
Glæder mig til at komme ud og vise damerne frem og til Albi for sit første kuld
Hanne Larsen | Ringstedvej 62, 4370 St. Merløse  | Tlf.: 40761361